Despre noi

Cele mai frumoase lucruri se nasc din pasiune. Nu din trebuinta, nu din nevoie, nu din mandrie. Pasiunea este motorul care pune in miscare totul.

Cum am pornit?

_MG_9021Din pasiune. Pasiune pentru BMW. Aceasta forta uriasa a numelui BMW nu mai are nevoie de alte prezentari si cu siguranta a starnit sentimente in inimile tuturor celor care au condus vreodata un BMW. A fost simplu: cu un test drive am fost cucerit de forta si prestanta masinii, apoi restul a venit de la sine. De la simplu sofer am facut pasul catre sofer de BMW si incetul cu incetul am dorit sa stiu tot mai mult si mai mult si instruindu-ma, am creat un mic univers in care zilnic problema unui sofer de BMW se rezolva: BIMMER SERVICE.

De ce doar BMW?

_MG_9151

O vorba din batrini spune ca cine stie sa faca de toate nu stie sa faca bine nimic, tocmai de aceea ne-am dedicat unui singur scop: cunoasterea cat mai exacta si aprofundata a bagajului tehnic din spatele oricarui BMW. Avand in vedere varietatea de modele si evolutia tehnica ce insoteste aceasta marca, am considerat ca este esential sa ne concetram doar asupra ei, tocmai pentru ca numai in acest fel se poate atinge o calitate sporita a serviciului si in consecinta, satisfactia clientului. La Bimmer Service lucram din pasiune pentru BMW si din dorinta de a multumi fiecare pasionat de BMW.

De ce Bimmer Service si nu altii?

Ca orice vedeta de prima clasa, masina BMW a frant inimi si a starnit pasiuni, tocmai de aceea multe companii si multi profesionisti s-au dedicat si specializat in repararea acestui model de masina. Multi dintre ei au ajuns si la noi in tara, insa undeva pe parcurs au pierdut fie pasiunea, fie poate insusi scopul. De multe ori renumele a dezamagit sau dorinta de profit a invins.

Suntem o echipa mica, fara pretentii mari si fara target-uri corporatiste, insa ne individualizam prin trei lucruri foarte importante: muncim din pasiune, muncim pentru un coleg sofer de Bmw si nu uitam ca pe toti cei care am ales aceasta marca ne leaga tocmai alegerea facuta.

Va astept cu drag,

Panciu Mihai Robert

In primul rand sofer de Bmw si in al doilea rand mecanic de Bmw


Robert Panciu, Director General.

Este director general si cel mai experimentat din echipa Bimmer. Se ocupa personal de cele mai complexe diagnoze si se asigura pe cat posibil, ca fiecare masina pleaca din service in cea mai buna stare si ca fiecare client este multumit.