Despre noi

Cele mai frumoase lucruri se nasc din pasiune. Nu din trebuinta, nu din nevoie, nu din mandrie. Pasiunea este motorul care pune in miscare totul.

Cum am pornit?

_MG_9021Din pasiune. Pasiune pentru BMW. Aceasta forta uriasa a numelui BMW nu mai are nevoie de alte prezentari si cu siguranta a starnit sentimente in inimile tuturor celor care au condus vreodata un BMW. A fost simplu: cu un test drive am fost cucerit de forta si prestanta masinii, apoi restul a venit de la sine. De la simplu sofer am facut pasul catre sofer de BMW si incetul cu incetul am dorit sa stiu tot mai mult si mai mult si instruindu-ma, am creat un mic univers in care zilnic problema unui sofer de BMW se rezolva: BIMMER SERVICE.

De ce doar BMW?

_MG_9151

O vorba din batrini spune ca cine stie sa faca de toate nu stie sa faca bine nimic, tocmai de aceea ne-am dedicat unui singur scop: cunoasterea cat mai exacta si aprofundata a bagajului tehnic din spatele oricarui BMW. Avand in vedere varietatea de modele si evolutia tehnica ce insoteste aceasta marca, am considerat ca este esential sa ne concetram doar asupra ei, tocmai pentru ca numai in acest fel se poate atinge o calitate sporita a serviciului si in consecinta, satisfactia clientului. La Bimmer Service lucram din pasiune pentru BMW si din dorinta de a multumi fiecare pasionat de BMW.

De ce Bimmer Service si nu altii?

Ca orice vedeta de prima clasa, masina BMW a frant inimi si a starnit pasiuni, tocmai de aceea multe companii si multi profesionisti s-au dedicat si specializat in repararea acestui model de masina. Multi dintre ei au ajuns si la noi in tara, insa undeva pe parcurs au pierdut fie pasiunea, fie poate insusi scopul. De multe ori renumele a dezamagit sau dorinta de profit a invins.

Suntem o echipa mica, fara pretentii mari si fara target-uri corporatiste, insa ne individualizam prin trei lucruri foarte importante: muncim din pasiune, muncim pentru un coleg sofer de Bmw si nu uitam ca pe toti cei care am ales aceasta marca ne leaga tocmai alegerea facuta.

Va astept cu drag,

Panciu Mihai Robert

In primul rand sofer de Bmw si in al doilea rand mecanic de Bmw


Robert Panciu, Director General.

Este director general si cel mai experimentat din echipa Bimmer. Se ocupa personal de cele mai complexe diagnoze si se asigura pe cat posibil, ca fiecare masina pleaca din service in cea mai buna stare si ca fiecare client este multumit.

20150717-Bimmer's Office-78
Mihaela Selegean, Consilier Casierie

Se ocupa de contabilitatea primara si casierie. Ori de cate ori aveti nelamuri pe partea de facturare sau plati, aceasta va sta la dispozitie.

Alexandru Cristache,  Consilier Piese si Clienti.

Este consilier piese si clienti si se ocupa de ofertarea preturilor pt piese, lucrari si orice operatiune pe care doriti sa o efectuam. Va poate ajuta ori de cate ori nu sunteti decisi sau nu stiti exact ce este prioritar de reparat la masina.

Radoi Elvis , Coordonator Consilieri

Este cel mai vechi membru al echipei si a debutat ca mecanic junior apoi a fost mecanic ca in final sa ajunga sa coordoneze toti consilierii de la birouri. Este singurul care va ofera sfaturi pertinente atat pe partea de preturi si piese cat si pe partea tehnica. Nu exista o problema pe care Elvis sa nu o poata rezolva.

Radulescu Ciprian, Receptie Clienti

Este receptioner service si va intampina intodeauna cu un zambet cald si multa amabilitate. Va poate ajuta cu programarile si cu orice alta problema in afara de preturi.

Valentin Petre, Mecanic Junior

Este suportul celorlalti mecanici principali, ajutandu-i la lucrarile complexe, individual realizand operatiuni curente, precum: revizii, schimburi de placute frane, lichid frana, etc…

Tebeica Sandel , Mecanic Principal

Crescut si instruit in profesie de Bimmer Service si de colegii lui mai mari, Florin Selegean si Chelaru Bogdan, Sandel a ajuns unul din stalpii de rezistenta si profesionalism in echipa noastra.

Florin Selegean , Sef service

Cu o experienta de peste 15ani, este sef de service si coordoneaza toata echipa de mecanici a Bimmer Service. Dedicat 100% meseriei sale, acesta nu permite greseli si face tot posibilul pentru remedierea si a celor mai ascunse defecte.

Chelaru Valentin, Mecanic Principal

Este mecanicul 100% specializat pe marca BMW, din cei 9 ani de experienta profesionala, 7 fiind petrecuti intr-una din cele mai cunoscute reprezentante din Bucuresti. In cei 2 ani petrecuti la Bimmer Service a adus un plus de cunostinte in toate departamentele.

Cosma Alexandru , Ajutor Mecanic

Cel mai nou membru al echipei Bimmer Service, creste odata cu echipa, mentorii sai Florin, Bogdan si Sandel, il invata tainele profesiei si cum sa ajunga un adevarat profesionist.