8 posturi

de lucru

Peste 9 ani

experiență

20147 de BMW-uri

ne-au trecut pragul

10 mecanici

specializați BMW

110%

specializați în BMW

2 locații

specializate BMW

Despre noi

Lucram din Pasiune pentru BMW-uri. Doar BMW-uri.

Suntem o echipa mica, fara pretentii mari si fara target-uri corporatiste, insa ne individualizam prin trei lucruri foarte importante: muncim din pasiune, muncim pentru un coleg sofer de Bmw si nu uitam ca pe toti cei care am ales aceasta marca ne leaga tocmai alegerea facuta.

Va astept cu drag,
Panciu Mihai Robert, Managing Director, Bimmer Service.

2018

Desi e doar inceputul anului, va ganditi posibil ce poate fi asa notabil incat sa merita a fi mentionat, inca de pe acum... Bimmer Service inlocuieste primul kit de distributie la motorul B47 ( BMW X4 2015). La multi ani! Sa avem un an nou cu bucurii.

2017

Anul in care datorita clientilor si echipei devotate, Bimmer isi deschide a doua locatie in Bucuresti, locatie care este dedicata inlocuirii kit-urilor de distributii, dar care a adapostit si lucrari de o complexitate covarsitoare: reparatii motoare N20, N57, N52,N54, S63, S65, etc... Echipa Bimmer Service numara 20 de angajati dintre care, 5 se dedica zilnic inlocuirii kit-urilor de distributii.

2016

Anul in care Bimmer Service face un pas revolutionar pentru service-urile independente reparatoare BMW: isi castiga statutul de partener BMW Group prin incheierea unei colaborari, ce a permis Bimmer Service sa ofere clientilor un serviciu, care pana in acel moment era exclusiv prerogativa reprezentantelor si dealer-ilor autorizati: accesarea bazei de date BMW Group, scriere in istoric, citire protocoale de reparatii, instruire personal, etc.

2015

Continua cresterea de personal a Bimmer de la 6 la 11 angajati. Anul in care Bimmer a schimbat zilnic cate un kit de distributie, pe langa alte lucrari de complexitate.

2014

Ascensiunea Bimmer Service este de neoprit, acest lucru fiind reflectat in trecerea de la 2 posturi de lucru la cinci, printr-o extindere a spatiului de lucru si marirea echipei de la 3 la 6 membri. De asemenea,acesta este anul, in care Bimmer Service, devine oficial brand prin inregistrarea marcii si a semnului distinctiv la OSIM.

2013

An definitoriu pentru activitatea si reputatia Bimmer, trio-ul Robert-Elvis-Florin, inlocuieste primul kit de distributie la faimosul motor N47, fara a demonta motorul de pe masina. Tot acest an marcheaza sfarsitul colaborarii cu BMW Filaret si asocierea pe partea de piese originale intr-o formula castigatoare, mai ales pentru clienti, cu BMW Proleasing Ploiesti. Relatia se mentine si astazi, Proleasing fiind principalul furnizor de piese OEM al Bimmer Service si echipamente originale de reparatii.

2012

Anul in care, pe langa fondatorul afacerii, se alatura echipei inca doi membri, pe care ii putem considera ca si fondatori, avand in vedere ca au participat la ridicarea acestui brand si si-au dedicat toate fortele si cunostintele pentru a aduce satisfactia clientilor. Si astazi ii veti putea regasi zambitori si plini de ulei pe Radoi Elvis si Selegean Florin.

2011

Se foloseste pentru prima oara denumirea de Bimmer Service si logo-ul distinctiv, urmare a cresterii activitatii si a cererii pietei pentru piese originale. De asemenea, anul 2011 marcheaza debutul colaborarii cu dealer-ii autorizati, in acest caz cu BMW Filaret, pe partea de piese si accesorii originale, cat si anul autorizarii de carte RAR a tuturor activitatiilor de service.

2010

Se contureaza activitatea de service specializat BMW prin operatiuni de mentenanta si reparatii, revizii, inlocuire elemente sistem franare, articulatii, reparatii motoare, etc.

2009

Anul in care, ducand mai departe afacerea de familie, fondatorul Bimmer Service decide sa renunte la conceptul de service multi-marca si sa se dedice unei singure marci, BMW.

De ce doar BMW?

O vorba din batrani spune ca cine stie sa faca de toate nu stie sa faca bine nimic, tocmai de aceea ne-am dedicat unui singur scop: cunoasterea cat mai exacta si aprofundata a bagajului tehnic din spatele oricarui BMW. Avand in vedere varietatea de modele si evolutia tehnica ce insoteste aceasta marca, am considerat ca este esential sa ne concetram doar asupra ei, tocmai pentru ca numai in acest fel se poate atinge o calitate sporita a serviciului si in consecinta, satisfactia clientului. La Bimmer Service lucram din pasiune pentru BMW si din dorinta de a multumi fiecare pasionat de BMW.

De ce sa alegi Bimmer Service pentru BMW-ul tau?

Ca orice vedeta de prima clasa, masina BMW a frant inimi si a starnit pasiuni, tocmai de aceea multe companii si multi profesionisti s-au dedicat si specializat in repararea acestui model de masina. Multi dintre ei au ajuns si la noi in tara, insa undeva pe parcurs au pierdut fie pasiunea, fie poate insusi scopul. De multe ori renumele a dezamagit sau dorinta de profit a invins.

  • uncim pentru un coleg sofer de BMW

    La Bimmer Service lucram din pasiune pentru BMW si din dorinta de a multumi fiecare pasionat de BMW.

  • muncim din pasiune 110% dedicati doar pe BMW

    Cele mai frumoase lucruri se nasc din pasiune. Nu din trebuinta, nu din nevoie, nu din mandrie. Pasiunea este motorul care pune in miscare totul.

Suntem cel mai mare service independent din Romania care detine acces la bazele de date BMW Group

Portofoliul nostru de operatiuni disponibile pentru clienti s-a innoit cu o serie de servicii de baza. Acum putem oferi atat celor ce ne sunt deja clienti, dar si celor ce nu ne-au trecut inca pragul, o gama de operatiuni ce erau disponibile exclusiv in reprezentantele autorizate BMW.

Iar daca nu sunteti deja clientul nostru, ne bucuram sa va informam ca pasii ce duc la o posibila colaborare sunt mult mai mici. Acum, putem verifica istoricul unei masini in baza de date BMW, pentru o imagine mai clara asupra trecutului unui vehicul, de care ati putea fi interesat. Daca inainte va puteam oferi o verificare amanuntita a unui autoturism BMW inainte de cumparare, din punct de vedere mecanic si electronic, acum va putem spune chiar si cati kilometri reali are precum si ce interventii s-au facut pe masina.

In primul rand sofer de BMW si in al doilea rand mecanic de BMW

De la simplu sofer am facut pasul catre sofer de BMW si incetul cu incetul am dorit sa stiu tot mai mult si mai mult si instruindu-ma, am creat un mic univers in care zilnic problema unui sofer de BMW se rezolva: Bimmer Service.

Echipa Bimmer Service

Suntem o echipa mica, bine sudata, fara pretentii mari si fara target-uri corporatiste, insa ne individualizam prin trei lucruri foarte importante: muncim din pasiune, muncim pentru un coleg sofer de Bmw si nu uitam ca pe toti cei care am ales aceasta marca ne leaga tocmai alegerea facuta.

Echipa Bimmer Service

Sună Mesaj